Tack Stckholm Pride för en grym vecka med härliga gig! Bilder kommer upp inom kort…

Skrivet 7 augusti 2012 19:47

Grattis Stockholm! Ni fick ju Hallå Hela Pressen! Ses i kväll på Vickan!

Skrivet 9 juli 2012 9:47

Tack Sundsvall för en grym kväll! Ses snart igen!

Skrivet 7 juli 2012 11:27

Plats på scen. Kl 21 & 23 kör vi här i Sünnsvall! Gryyyyyymt!

Skrivet 6 juli 2012 20:02

Nu är det officiellt! Hallå hela pressen är årets husband under Schlagerpopkvällen på Pride 2012! Hoppas vi syns där! http://t.co/AT5GabLj

Skrivet 28 juni 2012 12:41

Gå till Twitter
Kristian Tåje / sång

Kristian har medverkat i en rad olika produktioner såsom Wallmans Salonger, Fame Factory och One Voice.
Han har också varit i flera TV-produktioner såsom Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Bingolotto och TV4 Nyhetsmorgon för att nämna några.

Han är en uppskattad körsångare som har jobbat med flera av Sveriges största artister; bland andra Carola, Charlotte Perrelli, Sonja Aldén. Han var även med och vann den Svenska Melodifestivalen 2010 tillsammans med Anna Bergendahl.

Kristian jobbar även som produktionsledare samt turnéledare för några utav Sveriges största produktionsbolag. Han är även grundare och körledare för Schlagerkören Sthlm.

Mikael Landby / sång

Mikael har arbetat och sjungit i de flesta musikaliska sammanhang. Allt från konserter med gospelkören One Voice till diverse låtskrivarprojekt och Wallmansshower runt om i landet. Han har körat bakom landets största artister och medverkat i en rad olika Tv-sammanhang. 

Mikael har också spelat Mumintrollet på barnteaterturné men bestämde sig senare för att lära sig sjuttiotre schlagertexter och samla ett härligt gäng som senare blev Hallå Hela Pressen.

När han inte övar schlagers skriver han musik eller leker med grafiska projekt i Illustrator och Photoshop.

Mikael Lavrell / gitarr

Mikael har flera gånger spelat både i TV och radio i såväl Sverige som Norge och har spelat med några av Sveriges största schlagerartister så som Jessica Andersson, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Jan Johansen med flera.
Mikael är utbildad inom IT och ljudteknik så han är den i bandet som tar hand om de tekniska bitarna när bandet är ute på turné. 

När han inte spelar schlagers med HHP så tittar han gärna på hockey som varit ett stort intresse sedan barnsben och han har även representerat Djurgården på juniorelitnivå samt tränat med den legendariske Wayne Gretzky.

Arvid Svenungsson / keyboard

Arvid är en frilansmusiker från Stockholm som började spela klassiskt piano vid fem års ålder. Han har studerat vid Adolf Fredriks musikklasser, Södra Latin och Kungliga musikhögskolan.

Han har turnerat och jobbat med många av Sveriges artister, bl.a. Darin, Sonja Aldén, Charlotte Perelli, Eric Saade och Maria Lundqvist.

Arvid är väl insatt i såväl klassisk musik som pop/soul/gospel. Han är även utbildad organist och har jobbat flitigt med konserter och övrig musikverksamhet i många av Stockholms kyrkor.

Kristofer ”Krydda” Sundström / bas

Kristofer ”Krydda” Sundström är en tvättäkta värmlänning som bott i Stockholm och frilansat som musiker sedan 2006. Han studerade vid Kungliga Musikhögskolan där han träffade trummisen Aron och på så sätt blev medlem i HHP när de sökte basist.

Krydda har jobbat med en lång rad olika som artister såsom Daniel Lindström, Sarah Kelly, Samuel Ljungbladh, Jan Johansen och var bland annat med på Carolas julturné 2009. Genom HHP kan den listan göras ännu längre med alla gästartister som bandet haft.

Aron Mellergårdh / trummor

Aron är en skön trummis från Gislaved.
Han har studerat vid Musikhögskolan i Stockholm och har spelat/turnérat med bl.a Danny, Eric Saade, Orup, Shirley Clamp, E.M.D, DiLeva, Sanna Nielsen, Sonja Aldén, Jan Johansen, Just D, Love Generation, Linda Bengtzing och många fler.

Kan utan tvekan vara en av Sveriges absolut svängigaste trummisar som utöver HHP även är medlem i bandet Dirty Loops.

Här har du möjlighet att önska din favoritschlager! Har du tur så kanske vi spelar den nästa gång du ser oss live.

Artist

Låt

Ditt namn

Din Email

[google-calendar-events id="1" type="ajax" title="Events on" max="100"]